Lett og god middagsmat! Du treng til 2 personar:
- 1 pk svinekjøtdeig
- 1 pk glasnudlar
- 2 cm ingefær
- 2 båtar kvitlauk
- 1 vårlauk
- 1/4 ts chili (Sambal oelek, den er kvess og god!)
- 1/2 dl østerssaus
- 2-3 ss soyasaus
- 1 ss sesamolje (ikkje til steiking)
- søt chilisaus etter smak
- fersk koriander
- sesamfrø
Kok nudlar.
Fres hvitlauk, ingefær i steikeolje til det blir gyldent, ta det ut av panna.
Steik kjøtdeigen til han er gjennomsteikt, ta hvitlauk og ingefær tilbake i panna.
Ha i Sambal oelek, østerssaus, soyasaus, sesamolje oppi kjøtdeigen. Smak til med soyasaus.
Legg glasnudlane på eit fat. Slå kjøttsausen over. Dryss over hakka fersk koriander og sesamfrø og littwegrann sesamolje (deilig nøttesmak).

Legg att eit svar
Du må vere pålogga for å kommentere.